Programes socials
Oferta de seveis

Solsona acull


OBJECTIU: Facilitar un espai i un temps d’aturada a les persones en trànsit pel nostre municipi, que vulguin deixar temporalment el transeuntisme.

ACOLLIDA

Podràs parlar amb la Treballadora Social de Càritas i exposar-li les teves demandes i necessitats. T’allotjarem en un pis habilitat com alberg, i hauràs de signar un contracte que recull les condicions d’aquesta estada. El temps màxim que et podràs allotjar al pis serà de 3 mesos.

PRÀCTIQUES LABORALS BECADES

  • Realitzaràs practiques laborals en les activitats de la Fundació 4 ò 8 hrs/dia, recollint residus, treballant a la deixalleria, etc
  • Per aquestes pràctiques rebràs una beca corresponent al salari mínim interprofesional, que es repartirà de la següent manera,
  • Una petita part en efectiu (per esmorzars, sopars i despeses personals).
  • Un àpat al dia (dinar) en un restaurant.
  • La resta de la beca et quedarà en dipòsit, per cobrar en el moment que finalitzis la teva estada.

PARTICIPACIÓ DE VOLUNTARIS

  • Per aquest programa comptem amb la participació de voluntaris.
  • Son persones que et vindran a fer alguna visita i t’acompanyaran durant la teva estada al pis.


 
  © Copyright Fundació Volem Feina .Inscrita amb el número 1526 en el registre de fundacions de la Generalitat de Catalunya, amb data 5 d'abril de 2001. És una entitat privada d'inciativa social inscrita en registre d'Entitats del Departament de Benestar Social amb el número E03322. Inscrita en el cens d'empreses i entitats col·laboradores d'inserció del Departament de Treball i Indústria amb el número 477. Transportistes de residus autoritzats amb el número T-1936 pel Departament de Mediambient.
Avgda. st. Jordi 23, 25280 SOLSONA. Tel.Fax: 973 481 162 volemfeina@volemfeina.org